субота, 4 лютого 2012 р.

Переваги експрес имплантации зубов

Переваги експрес процедуры имплантация зубов


Незважаючи на численні переваги процедуры имплантация зубов, дана методика заміни втрачених зубів не завжди влаштовує пацієнтів з точки зору вартості і тривалих термінів лікування. Впровадження в стоматологічну практику такої прогресивної технології як експрес имплантация зубов дозволяє не тільки істотно скоротити кількість відвідувань стоматологічної клініки, а й знизити загальну вартість ортопедичного лікування.


Відмінності експрес процедуры имплантация зубов від традиційної зубної процедуры имплантация зубов


Традиційна зубна имплантация зубов є процедурою, що складається з двох етапів, кожен з яких включає ряд різноманітних стоматологічних маніпуляцій. Мета першого етапу полягає в установці імплантата в кісткову тканину щелепи. Для цього необхідно виконати пенетрацію ясна, тобто оголити ділянку кістки, в який вживлюється титановий імплантат. Тепер штучного кореня належить процес приживлення в тканинах періодонту, на що зазвичай йде близько 3 місяців.


Переваги експрес імплантації зубів


Після цього слизову знову необхідно розрізати, оголивши верхівку імплантату, на яку встановлюється абатмен - кріплення для майбутньої коронки. Ще близько 2 тижнів буде потрібно на формування ясна, що є необхідною умовою естетики протезування. Завершується лікування виготовленням і установкою коронок або протезів на підготовлені імплантати. Таким чином, на протезування йде як мінімум 4 місяці, а в більшості випадків ортопедичне лікування займає приблизно півроку. На противагу традиційній методиці, експрес имплантация зубов виконується всього за одне відвідування. Для її проведення лікар робить у яснах невеликий прокол, в який встановлюється одночасно і сам імплантат, і формувач ясен. Після цього на імплантат надягається коронка, і процедуру експрес процедуры имплантация зубов можна вважати завершеною.


Переваги експрес процедуры имплантация зубов


Таким чином, одномоментна имплантация зубов має величезну перевагу в термінах її виконання. Стоматолог, що володіє практичними навичками установки імплантатів, виконує операцію всього за 30 хвилин. Сучасна імплантологія гарантує мінімальну травматизацию ясна забезпечує швидке її загоєння, практично повна відсутність набряків та інших післяопераційних ускладнень. Скорочується кількість анестезуючих препаратів, що застосовуються в процесі установки імплантатів. Така операція як експрес имплантация зубов може бути виконана безпосередньо після видалення зуба, не підлягають лікуванню. Для проведення експрес процедуры имплантация зубов використовуються особливі види імплантатів, покриті шаром біоактивної речовини, що сприяє прискоренню інтеграційних процесів в тканинах періодонту.


1 коментар: